Bekijk dit rapport over Vrouwen In De Overgang

Gedurende de overgang stopt een afgifte van eicellen en maken een eierstokken geleidelijk aldoor minder oestrogeen. Het creeert hormoonschommelingen, waardoor je meerdere overgangsverschijnselen kunt ondervinden. Je menstruatie wordt ongelijk en stopt uiteindelijk zeker.

Dan dit alleen vroeg oplopen van kinderen ik was 21 en heb er drie, het ter info wegens diegene welke zichzelf afvraagt waarom heb je verder die pech.

Bij mijzelf bestaan de gewrichten in een benen ook niet enkel verschrikkelijk stijf doch verder buitengewoon pijnlijk. Dikwijls loop je er "doorheen" doch af en toe, bijvoorbeeld de laatste week, blijft een pijn en stijfheid aanhouden.

Neen hoor, een emancipatie zit in je persoonlijk hoofd: ga jij buiten hulpmiddelen volstrekt door het dal ofwel ga je met hulpmiddelen een verschillende straat, het kan zijn elkeen oke, zolang dit Je straat kan zijn.

Je slijmvliezen geraken dunner onder andere. Verder de samenstelling over dit speeksel verandert waardoor jouw tanden en tandvlees minder beschermd zijn, met al die pech tot resultaat.

Vanuit mijn kwaadheid en mijn oefening doe je daar iets mee. Onder andere mijn dochter leren ZELF te blijven overwegen ( mijn zoon trouwens ook).

Alles en een ieder krijgen de hormonen om hun oren geslagen terwijl ik denk:"sla jouw hand weleens in persoonlijk boezem".

Aangezien je met genoegen echt wilde functioneren ook thuis en op mijn werk werd er besloten ons hormoonkuur te gaan doen, je knapte er enorm heel met op ik voelde mijzelf weer aangenaam en kon eindelijk 's nachts weer normaal naar bed gaan zonder een keertje of 10 wakker te worden badend in dit zweet.

Maar meteen maak ik me daar wederom vreselijk druk om. Dan denk ik nu geen spanning, vervolgens moet dit zeker weggaan. Woensdag de uitslag al ontvangen....wensen zijn ook niet alweer naar een huisdokter. Ik ga het maar even afkijken. Diana heb je een uitslag al in?

Dit emancipatie-begrip over de maatschappij heeft dit liefst het jouw jezelf voor dit allereerste pijntje direct vol gooit met medicijnen en bevordert het door vrouwen niet te informeren aan een realiteit van hormoongebruik.

Ik ben meteen uiteraard vreselijk bang het alles zich alweer gaat herhalen. Bij mij horen te alle onderzoeken namelijk door middel van ons ruggeprik omdat bij mijzelf een inwendig onderzoek erg pijnlijk kan zijn vanwege ons aandoening aan een vulva.

Ingeval je niet heeft wat dit is teneinde degelijk uitgeschakeld te bestaan via overgangsklachten kun jouw dit ook niet herkennen en heb jouw daar verder nauwelijks erkenning voor meer info voor benodigd.

Waar ik me ook razend over gemaakt heb kan zijn een gemakkelijkheid over voorschrijven met middelen. Echt, ook ik ben werk en sociaal leven kwijtgeraakt door de overgang en je weet voor god niet wat me overkwam.

Ik denk vervolgens het kan zijn voorbij website waar je over in zat, en zeker voel je mij alsnog nerveus. Dat bestaan gewoon een gevoelens aangaande een overgang. Die onrust zal zomaar ook niet weg, ja welhaast als een dag voorbij is. Sterkte hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *